Разговор:Алберт Ајнштајн

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

1. Добордојде 81.240.177.179 - аку не ти е тешко ајде регистрирај се и на тој начин и со убав гест подржи го македонското вики општество. На тој начин можеме да развиеме подобра дискусија и активност.

2. Иаку е убаво да се отворат овакви куси статии ("stub article") они се пожелни само во смисол на показател на желба или интерес за равиток на темата. Од друга страна, тие даваат илузија дека е нешто внесено и некаква содржина створена а во стварност нема енциклопедистички квалитет. Јас придодадов неколку реченици...

3. Сите би можеле да го прочитаме овој пејџ: http://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Find_or_fix_a_stub

или овој: http://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Perfect_stub_article

Поздрав, --SkiSki 12:15, 16 May 2005 (UTC)

brest-bot проверка на правопис[уреди извор]

  • цитирана книга наместо cite book, назив на шаблон на македонски јазик.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 13:09, 1 мај 2009 (UTC), управуван од Brest.

brest-bot проверка на правопис[уреди извор]

  • цитирана веб страница наместо cite web, назив на шаблон на македонски јазик.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 18:26, 1 мај 2009 (UTC), управуван од Brest.

brest-bot проверка на правопис[уреди извор]

  • Наводи наместо Референци, англизам.
  • наводи наместо референци, англизам.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 16:40, 1 јуни 2010 (CEST), управуван од Brest.