Разговор:Алан Форд

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Браво другар. Конечно статија за најдобриот стрип, како мене не ми текна да ја напишам. Одамна читам Алан Форд, а и денесредовно купувам (за жал изданијата на српски). Штета што Македонското издание згасна. Македонец 18:25, 17 Март 2006 (UTC)

brest-bot проверка на правопис[уреди извор]

  • Промена на зборови од типот сеуште во сѐ уште , одделни зборови сѐ, уште, е акцентирано.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 06:52, 25 јули 2009 (UTC), управуван од Brest.

brest-bot проверка на правопис[уреди извор]

  • цитирана веб страница наместо cite web, назив на шаблон на македонски јазик.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 16:38, 1 јуни 2010 (CEST), управуван од Brest.

brest-bot проверка на правопис[уреди извор]

  • создаден наместо креиран, непотребен интернационализам.

Ако имате забележано други синтаксни грешки кои многукратно се повторуваат низ страниците, можете да побарате истите со помош на ботот да се исправат.--Brest-bot (разговор) 11:14, 6 август 2010 (CEST), управуван од Brest.