Разговор:Австралија (појаснување)

Содржината на страницата не е поддржана на други јазици.
Од Википедија — слободната енциклопедија

Австралија..... ?

Јас би почнал со тоа дека е ветена земја .....зошто ветена ????

Бев во Австралија 1 година цела

Австралија е комовелт земја тоа значи не постои раса и нација да би била омаловажувана него сите се рамноправни така да тоа е секако за респект! Тоа е земја која е доста сончева и секако ви пружа многу нешто каде што е сонцето таму е позитивната енергија.Секако животот таму е прекрасен со тоа што работа има за секого и секаде само кој сака да работи сакам да кажам од сите делови на работа од не стручни до високо образовани лица......но како и секаде и таму ЗАНАТОТ е најмногу ценет. Главен град е Камбера ....Австралија нема ПРЕТСЕДАТЕЛ туку они се под капата на Англиската Кралица сеуште...и се комовелт со Англија и др. земји. Би сакал да започнеме диајалог во врска со АВСТРАЛИЈА пишувајте-прашувајте .....се читаме ПОЗДРАВ од Томи

Започнете разговор за Австралија (појаснување)

Започни разговор