Разговор:Љупчо Арсов

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
WikiProject Macedonia Logo mk.svg Оваа статија е дел од ВикиПроект Македонија, чии цели се создавање стандардизиран, информативен и лесен за користење извор за Македонија. Ако сакате да земете учествувате во овој проект, ве молиме посетете ја страната на проектот, каде можете да се приклучите на проектната екипа.

Трагичната смрт на Љупчо Арсов.[уреди извор]

По однос на тргичната смрт на Љупча Арсов, во фамилијата на неговата жена Ленче Арсова имаше муабети дека тој се самоубил и оставил писмо за тоа.Меѓутим во јавните медиуми колку се сеѓавам немаше информација дека се самоубил и дека оставил писмо за тоа.Во колку сте во состојба разјаснете го ова и доплнете ја неговата биографија.====ПАРМАК====