Предлошка:Unicode chart Lepcha

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
лепчанско писмо[1]
Unicode.org
  0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 A B C D E F
U+1C0x
U+1C1x
U+1C2x
U+1C3x ᰿
U+1C4x
Белешки
1.^ Според верзија 6.1