Предлошка:USGS gazetteer

Од Википедија — слободната енциклопедија

 Оваа статија содржи материјал во јавна сопственост од Геолошкиот топографски институт на САД (USGS) — документ: „USGS gazetteer“ (содржини од Информативниот систем за географски имиња). (англиски)