Предлошка:Tlsx

Од Википедија — слободната енциклопедија

{{subst:tlsx|предлошка|прв параметар|втор|трет|четврти|...}}{{subst:предлошка|прв параметар|втор|трет|четврти|петти|...}}

Намена
Сличен на {{tlx}}, но за предлошки што треба да се заменуваат (со subst:).