Предлошка:Tlsp

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

{{subst:Tlsp}}


Padlock.svg

Оваа високоризична предлошка е заштитена од уредување со цел да се спречи вандализам. (дневник на заштувања). Ве молиме дискутирајте ги измените во страницата за разговор или барајте отстранување на заштитата. Можете да користите

  1. пренасочување Предлошка:Пвп на страницата за разговор за да побарате од администарторот да изврши уредување наместо вас.

Usage: {{Tlsp|template name|first parameter|...}}
Up to three parameters for the specified template are displayed as placeholders, more parameters are shown as "|etc.", for details see {{Tlx}} and the talk page.

If the template supports optional substitution with subst=subst: just add this info:
{{Tlsp|template name|up to three parameters|subst=subst:}}