Предлошка:TimebyUTCoffset

Од Википедија — слободната енциклопедија

Грешка: погрешен формат за време[[UTC{{{1}}}{{{2}}}:{{{3}}}|{{{1}}}{{{2}}}:{{{3}}}]] Пример за употреба со UTC-04:30 {{TimebyUTCoffset|-|04|30}}


Извод: 2023-03-16UTC08:17:32-04:30