Предлошка:Statoids

Од Википедија — слободната енциклопедија

„Statoids“. Statoids. (англиски)

Икона за документација Документација за предлошка

Употреба

  1. |id= — назнака на Statoids.com
  2. |title= — текст за приказ; по основно се дава името на страницата
  3. |accessdate= — за употреба во наводи (внимание: Statiods не е секогаш меродавен извор)

Ако сакате, на пример, да ја укажете страницата за окрузите во Гана, која е на www.statoids.com/ygh.html, синтаксата ќе гласи:

{{statoids | id=ygh | title=Окрузи во Гана}}

што дава

„Окрузи во Гана“. Statoids. (англиски)