Предлошка:Rfab

Од Википедија — слободната енциклопедија
Горната дискусија за доделување на администраторски статус е зачувана како архива на дискусијата. Ве молиме не ја уредувајте. Дополнителните коментари би требало да се додаваат на соодветната страница за разговор (како страницата за разговор на оваа номинација или номинираниот корисник). Не треба да се прават никакви дополнителни уредувања на оваа страница.