Предлошка:RA

Од Википедија — слободната енциклопедија

{{{1}}}ч

Икона за документација Документација за предлошка

{{RA|часови|минути|секунди}}

часович минутим {{Пб/Грешка во изразот: Непрепознаен интерпункциски знак „с“
 |1=Грешка во изразот: Непрепознаен интерпункциски знак „с“
}}секундис
часович минутим {{Пб/Грешка во изразот: Непрепознаен интерпункциски знак „с“
 |1=Грешка во изразот: Непрепознаен интерпункциски знак „с“
}}секундис

Третиот аргумент „секунди“ е незадолжителен.

{{RA|часови|минути}}

часович минутим
часович минутим

Поврзано