Предлошка:Pp-semi-template

Од Википедија — слободната енциклопедија

Страницата од именскиот простор високоризични предлошки е заштитена од уредување од страна на нови или нерегистрирани корисници со цел да се заштити од вандализам.
If you cannot edit this page and you wish to make a change, you can discuss changes on the talk page, request unprotection, log in, or create an account.


  • Користете {{pp-semi-template}} за нормалната предлошка
  • Користете {{pp-semi-template|small=yes}} само за икона на врвот

Оваа предлошка не треба да се користи како блеф. Користете го само на ПОЛУЗАШТИТЕНИ страници. Имајте во предвид дека само администратори можат да заштитуваат страници.

Предлошки за заштитување +/- Наполно Полу-
Спор: {{заштитено-спор}} Н/П
Вандализам: {{pp-vandalism}} {{pp-semi-vandalism}}
Високоприсутни предлошки: {{pp-template}} {{pp-semi-template}}
Страница за разговор на блокиран корисник: {{pp-usertalk}} {{pp-semi-usertalk}}
Мета на спамбот: Н/П {{pp-semi-spambot}}
Марионетирање: Н/П {{pp-semi-sock}}
Генерички (друга заштита): {{pp-protected}} {{pp-semi-protected}}
Scrutiny of the Office: {{pp-office}} Н/П
Заштита од преместување: {{pp-move}}
Оваа предлошка ги категоризира страниците во Кат:Полузаштитени предлошки.