Предлошка:LINZ

Од Википедија — слободната енциклопедија
Икона за документација Документација за предлошка[преглед] [уреди] [историја] [превчитај]

Употреба[уреди извор]

Оваа предлошка создава навод {{Наведена мрежна страница}} за топоним во Новозеландската географска базата на топоними на установата Земјишни информации Нов Зеланд. Употребувајте во ознаки <ref></ref>.

{{LINZ|id=|name=|accessdate=}}

Сите параметри се незадолжителни, како и имињата на параметрите. Името по основно е дадено како ИМЕНАСТРАНИЦА.

Топонимите може да се пребаруваат тука.

Назналите на крајот на URL-адресата, на пр. назнаката на Окленд е 37145.