Предлошка:Infobox station/Header OASA

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Information icon.svg Оваа предлошка содржи сложени примероци на предложна синтакса.
Ве молиме не ја менувајте синтаксата доколку не сте сосем запознаени со нејзиниот распоред и расчленувачките фукнции и сте подготвени да ги поправите или вратите сите пореметувања ако се појават неочекувани резултати.
Сите испробувања со измени врешете ги било во предложниот песочник или во вашиот кориснички простор пред да менувате било што тука.

How to use this template[уреди извор]

Markup Renders as
{{Infobox station/Header OASA
|native_name=Σύνταγμα
|name    =Syntagma
|mode    =M
|mode_2   =T
|line_1   =M2
|line_2   =M3
}}
Logo of the Athens Metro Operating Company (AMEL).svg Σύνταγμα
Syntagma
Logo of the Athens Tram (icon only).svg

Example nameplate for Syntagma, which is a metro and tram interchange. A separate nameplate for the tram stop is not required if it has the same name.

{{Infobox station/Header OASA
|native_name=ΚΑΤ
|name    =KAT
|mode    =M
|mode_2   =
|line_1   =M1
|line_2   =
}}
Logo of the Athens Metro Operating Company (AMEL).svg ΚΑΤ

Example nameplate for KAT, which coincidentally uses the same letters for both languages.

{{Infobox station/Header OASA
|native_name=Συγγρού-Φιξ
|name    =Syngrou Fix
|mode    =M
|mode_2   =
|line_1   =M2
|line_2   =
}}
{{Infobox station/Header OASA
|native_name=Φιξ
|name    =Fix
|mode    =T
}}
Logo of the Athens Metro Operating Company (AMEL).svg Συγγρού-Φιξ
Syngrou Fix
Logo of the Athens Tram (icon only).svg Φιξ
Fix

Example nameplates for the interchange at Syngrou Fix, which has a separate name plate for the tram stop because its name omits Syngrou. Setting mode=T causes the template to ignore line_1, line_2 and mode_2 because the real signs do not use line colours.

Field meanings[уреди извор]

 • native_name = Station name in Greek
 • name = Station name in English
 • mode = First mode of transport served
 • mode_2 = Second mode of transport served (optional)
 • line_1 = First metro or railway line served
 • line_2 = Second metro or railway line served (optional)


The "GR", "EN", "Str1" and "Str2" fields are deprecated, although for now the template will continue to honour them.

Athens transport templates collection[уреди извор]

Предлошка:OASA Templates