Предлошка:Infobox language/Индиски

Од Википедија — слободната енциклопедија

|- | colspan="3" |

Индско писмо
Индско писмо
Оваа страница содржи индски текст. Без соодветна поддршка самогласките може да се прикажуваат на неправилни места, а зборовите може да бидат без сврзници. Повеќе...