Предлошка:Global Volcanism Program

Од Википедија — слободната енциклопедија

Ова е службено прифатен цитат за Светската програма за вулканизмот на Смитсонова установа со модифицирана мрежна адреса која поврзува до тековната верзија на погоре цитираните Вулканите на светот.