Предлошка:GeoTemplate/moon

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
{title}
gsg

parapoligigc DNJ3WOIRBGHETBNHQE4T

Координати на Месечината {latdegabs}° {latminint}′ {latsecdec}″ {latNS}, {londegabs}° {lonminint}′ {lonsecdec}″ {lonEW}  ({latdegdec}°, {londegdec}°) Вид {type}

View the location above by selecting a mapping provider:

Посредна

Поврзано[уреди извор]

Надворешни врски[уреди извор]