Предлошка:EquationNote

Од Википедија — слободната енциклопедија

[[#math_{{{1}}}|{{{1}}}]]

Икона за документација Документација за предлошка

Погледајте Template:EquationRef За документацијата. Имајте во предвид дека сврзаниот текст може да се определи преку второстепен аргумент.