Предлошка:Chembox Explosive/doc

Од Википедија — слободната енциклопедија
Information icon.svg Оваа предлошка содржи сложени примероци на предложна синтакса.
Ве молиме не ја менувајте синтаксата доколку не сте сосем запознаени со нејзиниот распоред и расчленувачките фукнции и сте подготвени да ги поправите или вратите сите пореметувања ако се појават неочекувани резултати.
Сите испробувања со измени врешете ги било во предложниот песочник или во вашиот кориснички простор пред да менувате било што тука.

Usage[уреди извор]

This box can be used as a module in the {{chembox}}. Copy the left column into an existing chembox, before the first section, and give the section a unigue number (the first line becomes e.g. "| Section8 = {{Chembox Explosive", there are 15 sections available).

| Section = {{Chembox Explosive
| ShockSens = 
| FrictionSens = 
| ExplosiveV = 
| REFactor = 
}}
| Section = {{Chembox Explosive
| ShockSens = 
| FrictionSens = 
| ExplosiveV = 
| REFactor = 
}}

Поврзано[уреди извор]

Category:Chembox templates