Предлошка:Babel јазик

Од Википедија — слободната енциклопедија
Википедија на {{{3}}}
{{{1}}} – {{{2}}} ([[{{{3}}}]])

Основна категорија : [[:Категорија:Корисник {{{1}}}|Корисник {{{1}}}]] Сите јазични нивоа: [[/{{{1}}}]]

Предлошка Ниво Соодветни категории
{{[[Предлошка:Корисник {{{1}}}|Корисник {{{1}}}]]}} Мајчин јазик [[:Категорија:Корисник {{{1}}}]] и [[:Категорија:Корисник {{{1}}}-N]]
{{[[Предлошка:Корисник {{{1}}}-3|Корисник {{{1}}}-3]]}} Солидно ниво [[:Категорија:Корисник {{{1}}}]] и [[:Категорија:Корисник {{{1}}}-3]]
{{[[Предлошка:Корисник {{{1}}}-2|Корисник {{{1}}}-2]]}} Средно ниво [[:Категорија:Корисник {{{1}}}]] и [[:Категорија:Корисник {{{1}}}-2]]
{{[[Предлошка:Корисник {{{1}}}-1|Корисник {{{1}}}-1]]}} Почетно ниво [[:Категорија:Корисник {{{1}}}]] и [[:Категорија:Корисник {{{1}}}-1]]
{{[[Предлошка:Корисник {{{1}}}-0|Корисник {{{1}}}-0]]}} Непознавање на јазикот [[:Категорија:Корисник {{{1}}}]] и [[:Категорија:Корисник {{{1}}}-0]]