Предлошка:Часовни појаси во Индонезија

Од Википедија — слободната енциклопедија
Време во Индонезија:
  UTC+07:00 — западноиндонезиско време
  UTC+08:00 — средноиндонезиско време
  UTC+09:00 — источноиндонезиско време