Прејди на содржината

Предлошка:Училиште за нови администратори

Од Википедија — слободната енциклопедија


Поставете {{Училиште за нови админи|состојба=collapsed}} за да ја прикажете предлошкава во затворена состојба.
Поставете {{Училиште за нови админи|состојба=expanded}} за да ја прикажете предлошкава во отворена состојба (ова е стандардното подесување).
Поставете {{Училиште за нови админи|состојба=autocollapse}} за да ја прикажете предлошкава во затворена состојба само ако на страницата постои друга предлошка од истиот тип.