Предлошка:Стрелаштво на ЛОИ 2016

Од Википедија — слободната енциклопедија
Стрелаштво на
Летните олимписки игри 2016

Список на стрелци
Пушка
Пушка од три положби од 50 м мажи жени
Пушка од 50 м лежечки мажи
Воздушна пушка од 10 м   мажи   жени
Пиштол
Пиштол од 50 м мажи
Пиштол од 25 м жени
Брзострелен пиштол од 25 м мажи
Воздушен пиштол од 10 м мажи жени
Сачмарка
Трап мажи жени
Двоен трап мажи
Скит мажи жени