Предлошка:СтарOS

Од Википедија — слободната енциклопедија
Ова дело е во јавна сопственост, бидејќи тоа е мапа од Ordnance Survey стара повеќе од 50 години. Мапите на Ordnance Survey се покриени со крунското авторско право што во овој случај истекува 50 години после објавувањето. Ordnance Survey сепак бараат да им се припишат заслугите и да биде дадена датата на објавување.