Предлошка:Српски годишник 2017

Од Википедија — слободната енциклопедија

Статистички годишник на Република Србија 2017 (PDF) (српски и англиски). Белград: Републички завод за статистика на Србија. октомври 2017. ISSN 0354-4206. Посетено на 30 мај 2018.