Предлошка:СГТ-Микулчиќ

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Микулчиќ, Иван (1996). Средновековни градови и тврдини во Македонија. Скопје: МАНУ. стр. стр. ISBN 9989-756-06-6.

Икона за документација Документација за предлошка

Примена

Се вмтенува во текстот (по наведениот факт), со бројот на страницата или страниците, ако се повеќе од една.

Пример
<ref name="СГТ-Микулчиќ">{{СГТ-Микулчиќ|268}}</ref>
(каде 268 во случајот е бројот на страницата)