Предлошка:Претенденти за отоманскиот престол

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Како да го прилагодувате приказот на предлошката
  • Користете {{Претенденти за отоманскиот престол |state=collapsed}}  за предлошкава да се прикаже во скриена состојба.
  • Користете {{Претенденти за отоманскиот престол |state=expanded}}  за предлошкава да се прикаже во раширена (полна) состојба.
  • Користете {{Претенденти за отоманскиот престол |state=autocollapse}}  за предлошкава да се прикаже во скриена состојба само ако има друга ваква хоризонтална предлошка на страницата.
  • Ако не е поинаку зададено (проверете го параметарот state во кодот на предлошкава), самосклопувањето ќе биде стандарден начин на приказ.