Предлошка:Прелом

Од Википедија — слободната енциклопедија


Икона за документација Документација за предлошка[преглед] [уреди] [историја] [превчитај]

Го заменува <br /> на места каде што е несоодветно, како на пример во ретките случаи кога е потребно да се дуплира <br /><br /> но кое ботовите потоа ќе го „поправат“.

Примена[уреди извор]

Параметарот може да биде 1 – 10.