Предлошка:Предлошки за извештај од натпревар

Од Википедија — слободната енциклопедија
Предлошки за извештај од натпревар
гол {{goal}}
обид {{try}}
добил жолт картон {{yel}}
Привремено отстранет {{sin bin}}
Во прва помош {{blood bin}}
Suspension {{2min}}
Yellow cardYellow cardRed card {{sent off}}
Yellow cardRed card   {{sent off}}
Red card {{sent off}}
влегол во игра {{subon}}
заменет {{suboff}}
{{pengoal}}
{{penmiss}}
постигнат златен гол {{golden goal}}
Постигнат сребрен гол {{silver goal}}