Предлошка:Потребна е филмска инфокутија

Од Википедија — слободната енциклопедија
Уредување На оваа статија ѝ е потребна филмска инфокутија со слика и информации.

Упатство[уреди извор]

Ставете ја оваа предлошка на страницата за разговор на филмските статии кои имаат потреба од инфокутија. За да ја додадете предлошката, користете {{Потребна е филмска инфокутија}} или кратенката {{ф_инфокутија}}.