Предлошка:ПолКарта Фиџи

Од Википедија — слободната енциклопедија
Location map of Фиџи
name Фиџи
x (100*(({{{3}}} + ({{{3}}} < 0)*360) - 174.4)/((-177.9 + 360) - 174.4))
y (100*({{{2}}} - (-12.3))/((-21.8) - (-12.3)))
image Fiji location map.svg
ПолКарта Фиџи