Предлошка:ПолКарта Русија Далекуисточен федерален округ

Од Википедија — слободната енциклопедија
Location map of Далекуисточен федерален округ
name Далекуисточен федерален округ
x 50 + 143.2394488 * (1.623081485 - ({{{2}}} * 3.14159265358979 /180)) * sin(0.864926629 * ({{{3}}} + ({{{3}}}<0)*360 - 140) *3.14159265358979 / 180)*0.862
y 50 - 143.2394488 * (0.575883933 - (1.623081485 - ({{{2}}}*3.14159265358979 / 180)) * cos(0.864926629 * ({{{3}}} + ({{{3}}}<0)*360 - 140) * 3.14159265358979 / 180))
image Outline Map of Far Eastern Federal District.svg
ПолКарта Русија Далекуисточен федерален округ
image1 Relief Map of Far Eastern Federal District.jpg
ПолКарта Русија Далекуисточен федерален округ