Прејди на содржината

Предлошка:Образложение за неслободна слика

Од Википедија — слободната енциклопедија
Образложение за неслободна слика - НЕДОСТАСУВА ИМЕ НА СТАТИЈА
Статија

[[{{{Статија}}}]]

Намена

{{{Намена}}}

Заменлива?

{{{Заменливост}}}

{{Податоци за неслободна слика
|Опис       = 
|Извор      = 
|Дел       = 
|Ниска_резолуција = 
|други_информации = <!-- Изборен параметар -->
}}

{{Образложение за неслободна слика
|Статија     = <!-- Без [[загради]] -->
|Намена      = 
|Заменливост   = 
}}