Предлошка:ОАСзамена

Од Википедија — слободната енциклопедија

[[{{subst:FULLPAGENAME}}|КОРИСНИЧКОИМЕ]][уреди извор]

[{{fullurl:{{subst:FULLPAGENAME}}|action=edit&section=4}} Искажете го вашето мислење] ([[{{subst:TALKPAGENAME}}|разговор]]) (0/0/0); Закажано да заврши во {{subst:#time: H:i ч. на j F Y г. "(CEST)"|+169 hours}}

КОРИСНИЧКОИМЕ (разговор придонеси) — ВАШ ОПИС НА КОРИСНИКОТ

Образложение[уреди извор]

Основни податоци[уреди извор]

Одземање на администратурски статус за овој корисник:

    Ве молиме бидете конструктивни и учтиви во Вашите коментари. Ако не го познавате номинираниот доволно, Ве молиме детално прегледајте ги неговите придонеси пред да коментирате.

    Дискусија[уреди извор]

    За[уреди извор]
    Против[уреди извор]
    Воздржани[уреди извор]