Предлошка:Неслободна екранска снимка од филм

Од Википедија — слободната енциклопедија
Copyrighted

Оваа слика е екранска снимка од заштитен филм и авторските права за него најверојатно ги поседува или издавачот на филмот или студиото што го продуцирало односниот филм. Се верува дека употребата на слики на филмски екрански снимки кои се намалени и со мала резолуција за

За подигачота: додајте детално образложение за праведната употреба при секоја употреба, како што е опишано на Википедија:Страница за опис на слика, како и изворот на делото и информации за авторските права.