Предлошка:НасПреспа

Од Википедија — слободната енциклопедија

Јовановски, Владо (2005). Населбите во Преспа : местоположба, историски развој и минато (PDF). Скопје: Ѓурѓа. ISBN 978-9989-2117-6-8.

Икона за документација Документација за предлошка[преглед] [уреди] [историја] [превчитај]

Предлошкава е наменета за наведување на глава, страница (или страници) од книгата Населбите во Преспа од 2005 г. на Владо Јовановски.

Употреба[уреди извор]

Вметнете го следново во текстот кајшто сакате да го ставите наводот, и пополнете барем еден од параметрите.

<ref name="НасПреспа">{{НасПреспа|страница= |страници= }}</ref>