Предлошка:Навкутија Општина во Грција

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Икона за документација Документација за предлошка

Следниве дополнителни параметри се користат како последни во секоја предлошка која има историски села, за да ги прикаже под насловот „Историски“ без претставката „ОЕ“ за општинска единица (пример: Предлошка:Костур).

| историскиГ =
| историскиС =
Како да го прилагодувате приказот на предлошката
  • Користете {{Навкутија Општина во Грција |state=collapsed}}  за предлошкава да се прикаже во скриена состојба.
  • Користете {{Навкутија Општина во Грција |state=expanded}}  за предлошкава да се прикаже во раширена (полна) состојба.
  • Користете {{Навкутија Општина во Грција |state=autocollapse}}  за предлошкава да се прикаже во скриена состојба само ако има друга ваква хоризонтална предлошка на страницата.
  • Ако не е поинаку зададено (проверете го параметарот state во кодот на предлошкава), самосклопувањето ќе биде стандарден начин на приказ.