Предлошка:Наведен МСЗП

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
  • Sillero-Zubiri, C. & Do Linh San, E. (2016). "Mungos gambianus". Црвен список на загрозени видови. 2016: e.T13922A45199653. doi:10.2305/IUCN.UK.2016-1.RLTS.T13922A45199653.en. Посетено на 18 октомври 2018. [укажана адреса по нов стил]
  • Goodrich, J.; Lynam, A.; Miquelle, D.; Wibisono, H.; Kawanishi, K.; Pattanavibool, A.; Htun, S.; Tempa, T.; Karki, J.; Jhala, Y.; Karanth, U. (2015). "Panthera tigris". Црвен список на загрозени видови. МСЗП. 2015: e.T15955A50659951. doi:10.2305/IUCN.UK.2015-2.RLTS.T15955A50659951.en. Посетено на 15 јануари 2018. [укажана и заменета адреса по стар стил]
  • BirdLife International (2017). "Passer domesticus" [amended version of 2016 assessment]. Црвен список на загрозени видови. 2017: e.T103818789A111172035. Посетено на 26 октомври 2018. [укажана и заменета адреса по стар стил; употребен поправен параметар]
Икона за документација Документација за предлошка[создај]