Предлошка:НСЗП

Од Википедија — слободната енциклопедија

Маркоски, Б.; и др. (2016). Национална стратегија за заштита на природата (2017-2027) (PDF). Скопје: Министерство за животна средина и просторно планирање. ISBN 978-9989-110-91-7.

Икона за документација Документација за предлошка[преглед] [уреди] [историја] [превчитај]

Предлошкава е наменета за наведување на глава, страница (или страници) од документот Национална стратегија за заштита на природата (2017-2027).

Употреба[уреди извор]

Вметнете го следново во текстот кајшто сакате да го ставите наводот, и пополнете барем еден од параметрите.

<ref name="НСЗП">{{НСЗП|страница= |страници= }}</ref>