Прејди на содржината

Предлошка:НЗКрунаАп

Од Википедија — слободната енциклопедија

Оваа слика е заштитена со Авторско право на Круната на Нов Зеланд. Некои агенции на Круната дозволуваат умножување на нивниот материјал без надомест во било кој формат или медиум доколку истиот е точно репродуциран и не е употребен во погрешен контекст; видете ја страницата за разговор на англиската верзија на предлошкава за список на такви агенции. Изворот на материјалот мора да биде назначен, а авторскиот статус назначен.
Предмет на услови.

За целите на Википедија, ова е неслободна лиценца, бидејќи преиначувањето не е дозволено.