Предлошка:МуслиманиХаџи

Од Википедија — слободната енциклопедија
Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето

Хаџи Васиљевић, Јован (1924). Муслимани : наше крви у Јужној Србији (PDF) (изд. II.). Београд. стр. стр.

Икона за документација Документација за предлошка

Примена

Се вмтенува во текстот (по наведениот факт), со бројот на страницата или страниците, ако се повеќе од една.

Пример
<ref name="МуслиманиХаџи">{{МуслиманиХаџи|16}}</ref>
(каде 16 во случајот е бројот на страницата)