Предлошка:Мориња на Филипините

Од Википедија — слободната енциклопедија
Како да го прилагодувате приказот на предлошката
  • Користете {{Мориња на Филипините |state=collapsed}}  за предлошкава да се прикаже во скриена состојба.
  • Користете {{Мориња на Филипините |state=expanded}}  за предлошкава да се прикаже во раширена (полна) состојба.
  • Користете {{Мориња на Филипините |state=autocollapse}}  за предлошкава да се прикаже во скриена состојба само ако има друга ваква хоризонтална предлошка на страницата.
  • Ако не е поинаку зададено (проверете го параметарот state во кодот на предлошкава), самосклопувањето ќе биде стандарден начин на приказ.

{{мориња на Филипините |state=expanded}}

[Уредување на податоци за предлошки]

Предложни параметри

ПараметарОписТипСтатус
Нема укажано параметри.