Предлошка:Македонска ѕвезда

Од Википедија — слободната енциклопедија
Defender of Macedonian identety.PNG Македонска ѕвезда за национална гордост
{{{1}}}
оваа Вики награда беше доделена на Македонска ѕвезда од страна на ~ on ~~~