Прејди на содржината

Предлошка:Лого офу

Од Википедија — слободната енциклопедија
Образложение за неслободна / праведна употреба на слика - неслободно лого - ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ: {{{Article}}} не постои!
Проверете големи/мали бувки во насловот. Внесете го само точниот наслов на една статија без [[загради]] или друго форматирање. Исто така, можно е посочената статија да била избришана.
Опис

Ова е лого наменето за статијата {{{Article}}}.

Извор

Логото може да е добиено од {{{Article}}}.

Статија

[[{{{Article}}}]]

Користен дел

Прикажано е целото лого за да се зачува наменетото значење и да се избегнат извртувања на сликата.

Ниска резолуција?

Резолуцијата и големината на логото се доволни за да го задржат првичниот квалитет, без да е со непотребно голема резолуција.

Намена на употребата

Во „Use=“ внесете едно од следниве: Infobox / Org / Brand / Product / Public facility / Other

Заменлива?

Бидејќи е лого, речиси сигурно не постои слободна замена. Секоја замена што не произлегла од главното лого не би ја постигнала наменетата цел и би ја извртела сликата за организацијата.

Други податоци Користењето на ова лого во наведената статија е во согласност со правилата за неслободна содржина и праведна употреба според Законот за авторското право на САД, како што е опишано погоре.