Предлошка:Корисник УГД

Од Википедија — слободната енциклопедија
Лого на Универзитетот „Гоце Делчев“ од Штип
Лого на Универзитетот „Гоце Делчев“ од Штип
Овој корисник е член на проектот УГД 2013