Предлошка:Корисник

Од Википедија — слободната енциклопедија
Vista-password.png

Оваа страница е заштитена од понатамошни измени на анонимни корисници, поради сомнителни придонеси на анонимни корисници што треба да се дискутираат на страницата за разговор.
За да ги видите претходните верзии, стиснете на врската историја.

[[Корисник:{{{1}}}|{{{1}}}]] ([[Разговор со корисник:{{{1}}}|разговор]] [[Special:Contributions/{{{1}}}|придонеси]])


Пример

Код

{{Корисник|Џимбо Велс}}

Резултат

Џимбо Велс (разговор придонеси)


Други шаблони со информации за корисник

Овие шаблони даваат врски до информации за некој корисник; слични се на потписите, но имаат повеќе информации.