Предлошка:КатЗаглавие Либерализам во

Од Википедија — слободната енциклопедија


Икона за документација Документација за предлошка

За да ставите категорија за дадена земја, вметнете го следново во неа:

{{КатЗаглавие Либерализам во|<code>|commons=false}} <!-- Не го менувајте заглавиево -->
<code> е двебуквениот код на земјата според ISO, кој ќе го најдете тука:
ISO 3166-1

Во категоријава се заведени личности, организации, дела, настани и други теми поврзани со либерализмот во [[{{{1}}}]].[[Категорија:Либерализам во {{{1}}}|{{{1}}}]] [[Категорија:Либерализам во {{{1}}}|{{{1}}}]] [[Категорија:Политика на {{{1}}}| Либерализам]]