Прејди на содржината

Предлошка:Казнен простор

Од Википедија — слободната енциклопедија

Привремено отстранет {{{1}}}' - {{{2}}}', {{{3}}}' - {{{4}}}', {{{5}}}' - {{{6}}}'

Употреба

[уреди извор]

{{казнен простор|од мин1|до мин1|од мин2|до мин2|од мин3|до мин3}}

од мин, до мин
незадолжителни параметри (задолжителни заедно), време на влез и излез на играчот од казнениот простор.

Примери

  • {{казнен простор}} -> Привремено отстранет
  • {{казнен простор|67|77}} -> Привремено отстранет од 67' до 77' 67' - 77'
  • {{казнен простор|13|23|42|52}} -> Привремено отстранет од 13' до 23', од 42' до 52' 13' - 23', 42' - 52'
  • {{казнен простор|13|23|42|52|70|80}} -> Привремено отстранет од 13' до 23', од 42' до 52', од 70' до 80' 13' - 23', 42' - 52', 70' - 80'