Прејди на содржината

Предлошка:Инфокутија стрип

Од Википедија — слободната енциклопедија
Икона за документација Документација за предлошка[преглед] [уреди] [историја] [превчитај]
Важно

Оваа инфокутија е за стрипови (en:Comic strip; пр. што излегуваат/излегувале во весници); за цели списанија со стрипови (en:Comic book) користете го {{Инфокутија стрип (списание)}} (en:Template:Infobox comic book title).

Употреба[уреди извор]

{{ infobox comic strip
| fgcolor   =
| bgcolor   =
| title    = 
| image    = 
| caption   = 
| author   = 
| url     = 
| rss     = 
| atom    = 
| status   = 
| first    = 
| last    = 
| altnames  =
| syndicate  = 
| publisher  = 
| genre    = 
| rating   = 
| preceded by = 
| followed by = 
}}

Атрибути (англиски)[уреди извор]

bgcolor (or bgcolour)
A background color for the title bar
fgcolor (or fgcolour)
A foreground color for the title bar
title
The strip's title.
image
An image from the strip.
caption
A caption for the image.
author (or creator)
The author of the strip.
url (or website)
The website of the strip.
rss
The strip's RSS feed.
atom
The strip's Atom feed.
status
current status/publishing schedule.
first
Date of the first strip (and maybe a link to the archive).
last
Date of the final strip (and maybe a link to the archive).
altnames
Any notable variations of the strip name.
syndicate
Any groups syndicating the strip in any medium.
publisher
Any groups publishing the strip in any medium.
genre
The genre(s) of the strip.
rating
Content rating if applicable.
preceded by
The preceding strip in the series.
followed by
The successor to the strip.

Пример[уреди извор]

Дилберт
Автор(и) Скот Адамс
Моментален статус / распоред Активен
Почеток 16 април, 1989
Дистрибутер(и) United Feature Syndicate
Издавач(и) Andrews McMeel Publishing
Жанр(ови) Хумор
{{Инфокутија стрип
| title=Дилберт
| image    = [[Слика:Comic image missing.svg|150px]]
| caption   = 
| creator=[[Скот Адамс]]
| current=
| status=Активен
| syndicate=''[[United Media|United Feature Syndicate]]''
| publisher=''[[Andrews McMeel Publishing, LLC|Andrews McMeel Publishing]]''
| genre=Хумор
| first=16 април, 1989
| last=
}}